Lezingen Reggie Baay en Jeroen Schuddebeurs op ALV – 16 maart

0
2596

In aansluiting op de algemene ledenvergadering van 16 maart (uitnodigingen hiervoor zijn verstuurd) worden twee zeer interessante lezingen gehouden, vanaf 15:00h.

De eerste is van schrijver/historicus Reggie Baay, die zal vertellen over zijn zoektocht naar zijn Indische familiegeschiedenis, zoals vorig jaar gepubliceerd in zijn prachtige boek Het kind met de Japanse ogen. Dit boek is ontstaan nadat de auteur na het overlijden van zijn ouders een schoenendoos vol negatieven vond en er een verleden tevoorschijn kwam waar zijn ouders nooit over hadden gesproken.

De tweede lezing (ca. 16:45) zal worden gehouden door Jeroen Schuddebeurs, actief in de vereniging van geadopteerden uit Indonesië, die vanuit een heel ander perspectief zal vertellen over een zoektocht naar familie. In de jaren 70 werden ongeveer 3.000 kinderen onder schimmige omstandigheden uit Indonesië geadopteerd. De adoptiepapieren waren vaak vervalst. DNA onderzoek kan nu helpen om de biologische ouders toch op te sporen. Zijn lezing is getiteld Adopie: niet spoorloos met DNA.

De middag zal worden afgesloten met een gezellige borrel en aansluitend een Indisch buffet.

Leden kunnen zich aanmelden voor ALV en/of lezingen en/of Indisch buffet via deze gemakkelijke link, maar graag vóór 1 maart. Introducés zijn van harte welkom.

Algemene Ledenvergadering Indische Genealogische Vereniging
Zaterdag 16 maart 2019

13.00 – 20.00 (inloop vanaf 12:30 met koffie en spekkoek)
Kumpulan Bronbeek, Velperweg 147, 6824 MB Arnhem

Kosten:
ALV inclusief koffie en spekkoek: gratis
Lezingen (vanaf 15:00h): gratis
Indisch buffet inclusief 2 drankjes: €30 p.p. [inclusief BTW????]

Verschuldigde bijdrage overmaken op IBAN NL47INGB0000146032 ten name van de Indische Genealogische Vereniging onder vermelding van Indisch buffet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.