Word Lid!

De IGV is een active vereniging van meer dan 300 leden, jong tot oud, die geïnteresseerd zijn in hun Indische roots en -familiegeschiedenis. Leden helpen elkaar met onderzoek en door de vereniging worden regelmatig workshops en lezingen georganiseerd. Er zijn werkgroepen voor o.a. ontsluiting van digitale bronnen en Indisch DNA. Bovendien hebben leden exclusief toegang tot een groeiend aantal digitale naslagwerken en bronnen op deze website en kunnen zij (digitale) publicaties met een mooie korting aanschaffen.

U kunt IGV lidmaatschap aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Hierna zal de secretaris u als lid aanmelden en bericht doorgeven aan de penningmeester en webmaster voor de lidmaatschapbetaling en het aanmaken van een ledenaccount.

De prijzen van IGV lidmaatschap per jaar zijn afhankelijk van de woonplaats en zijn als volgt:

€24 voor digitaal lidmaatschap (slechts €2 per maand!) €38 voor inwoners Nederland €41 voor inwoners Europa buiten Nederland €44 voor inwoners buiten Europa

Als IGV lid ontvangt u een aantal keer per jaar de IGV-info en éénmaal per jaar het IGV-Jaarboek (“De Indische Navorscher”), in druk of digitaal (bij digitaal lidmaatschap).

Verder kunt u de DVD ‘Bronnen voor Indisch genealogisch onderzoek’ met een flinke korting aanschaffen.

Ook op de (digitale) delen uit de serie IGV Bronnenpublicaties ontvangt u als lid een mooie korting.

Leden kunnen ieder jaar deelnemen aan de jaarlijkse IGV-ledenvergadering, waarbij lezingen worden gehouden op het gebied van Indisch genealogisch onderzoek. De ledenvergaderingen worden afgesloten met een gezamenlijke Indische maaltijd.

Opzegging U kunt uw lidmaatschap van de vereniging opzeggen tegen het einde van elk verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De opzegtermijn is 4 weken. Restitutie van het lidmaatschapgeld is niet mogelijk. U kunt opzeggen door een bericht te sturen naar de secretaris.

Punten voor verbetering? Mocht u verbeterpunten hebben voor de vereniging of een klacht, neem dan contact met ons op zodat we gezamenlijk een oplossing kunnen vinden.

Formulier voor lidmaatschapsaanvraag