Kind in Indië uitverkocht

5
2976

Update: onze gehele oplage is uitverkocht. U kunt zich hier inschrijven voor een eventuele heruitgave.

Vraag niet hoe het kan, maar binnen enkele weken is de gigantische berg dozen geslonken tot behapbare proportie en de bodem komt in zicht. Op het moment is al 85% van de oplage (van 750 ex.) weg. Het is duidelijk dat het boek zichzelf verkoopt, vanwege de hoge kwaliteit – getuige de vele lovende reacties – en de lage prijs (“te goedkoop”). Die prijs is zo laag omdat het boek uiteindelijk een cadeau is aan de hele gemeenschap, gemaakt met een Erkenningssubsidie van het Ministerie van VWS. Het betekent ook dat een eventuele tweede druk aanmerkelijk duurder zal zijn. We zien dat veel mensen er twee tegelijk bestellen, één voor zichzelf en één om weg te geven. De verzendkosten worden hiermee ook gehalveerd. Momenteel is er nog voldoende voorraad, maar de vraag is hoe lang nog… met andere woorden: grijp uw kans!

5 REACTIES

 1. Waarde en beste mensen van het IGV
  Sinds vorige week zijn ook wij de trotse bezitters van het boek (en) Kind in Indië
  Onze oprechte complimenten voor deze prachtige uitgave.
  Een echte Topprestatie!
  Goede Kerstdagen
  Een groet uit Baarn
  Ed en Marty Vermeulen

 2. Hallo, ik geloof dat je dit een groot succes kan noemen en dat velen daarop gewacht hebben dat dit opgeschreven werd! Ik heb de verhalen in een paar dagen gelezen en daarbij overkomt je een gevoel van heimwee en herkenning daar we allen een soortgelijke weg zijn gegaan.

  Maar als we eerlijk zijn dan is dit maar de helft van ons verleden. Wat is met de kinderen die in Indonesië zijn gebleven, die het niet gelukt is om naar Nederland of een ander land te gaan. Hoe gaat het met de Indo’s die gewild of ongewild daar zijn gebleven. Ik zou graag willen weten, hoe anderen hierover denken en of zij ook nieuwsgierig zijn hoe het met deze kinderen is gegaan en hoe zij hun weg hebben gevonden in het huidige Indonesië.

  Ik hoor graag uw reactie

  Met vriendelijke groeten
  Paul Bons

 3. Ik heb helaas de kans gemist om het boek “Kind van Indië” op tijd te bestellen.
  Ik was zelf ook een “kind van Indië” en zou graag mee willen leven met de anderen.
  Wanneer komt er weer een nieuwe oplage? Hoe kan ik “in de rij staan” voor een andere kans?
  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.