Oost-Indisch Boek geïndexeerd!

1
9888

Yes, we hebben het gedaan! Alle 26.880 extracten uit het Oost-Indisch boek zijn ingevoerd door vele vingers en zij nu digitaal doorzoekbaar! Na contrôle zal het project worden gekoppeld aan het Open Archieven project.

Met behulp van vele vrijwilligers is dit in 11 weken voor elkaar gekomen. Dank iedereen die heeft bijgedragen!!!!

Een schaduw-burgerlijke stand van Nederlands-Indië, bijna iedere Indische familie heeft wel een voorouder in dit boek.

We gaan nu vakantie vieren, maar na de vakantie hebben we nieuwe plannen voor meer.

Trouwens, er moet ook nog een en ander gecontroleerd worden, dus als u thuis bent (geworden) in de 19e eeuwse handschriften en een scherpe blik heeft, graag!

Controleren

1 REACTIE

  1. Ik zoek naar Indonesian side of the family de naam Mas Surowinangun born 1831, kleindochter van de Sultan van Djokdjakarta Hamengku Buwono V – jan 17- 1828 to june 5 1855 His 2nd reign. Dandan born 1823 dochter van Sultan van Bantam in 1813 Muhaned Syafuiddin, Keraton destroyed by the Dutch Government for refusing to listen to the Government. Dit is van mijn moeders kant. Mijn vader heeft een overgrootmoeder die heet Maria Tempemawa. Ik zoek naar het bewijs van hun vroegere leven uit de gegevens van Indonesia. Zijn er gegevens die ik rechtstreeks van de Indonesian Archieven van hun bestaan gedokumenteerd staan. Ik zou dit zo graag willen weten ik ben nu 79 jaar oud, en zou het graag aan mijn kinderen willen door geven voordat mijn “licht uitbrand”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.