Algemene Ledenvergadering: zaterdag 17 maart 2018

0
1688

Beste leden van de Indische Genealogische Vereniging en geïnteresseerden,

Op zaterdag 17 maart zal de algemene ledenvergadering (ALV) van de IGV plaatsvinden op landgoed Bronbeek in Arnhem. U bent allen van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De ledenvergadering zal plaatsvinden van 13.30 tot 15.00 en wordt gevolgd door een keuzeprogramma (ook voor niet leden te bezoeken). Dit programma geeft de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door Museum Bronbeek (€3) en er zal tevens een gedeelte van de grote zaal zijn gereserveerd voor consulten met betrekking tot Indisch genealogisch onderzoek.

Het keuzeprogramma gedeelte maakt deze bijeenkomst dan ook een mooie kans voor beginnende stamboomonderzoekers of andere geïnteresseerden in de Indische historie om meer kennis op te doen en uit te wisselen.

Daarnaast zullen er tijdens het keuzeprogramma ook twee lezingen worden gehouden:

  1. Het belang van DNA-onderzoek bij Indisch genealogisch onderzoek
  2. Indisch Historische Steekproef: Over het in kaart brengen van de sociaal-economische levenslopen van mensen in Nederlands-Indië ter facilitatie van demografisch en ander onderzoek.

Uiteraard is de bijeenkomst niet compleet zonder een diner, en er zal dan ook een Indisch buffet beschikbaar zijn vanaf 17.30 (kosten: €27,50 inclusief 2 drankjes).

Voor een vollediger programma, zie ALV uitnodiging en het middagprogramma.

Aanmelden via het aanmeldformulier kan tot 1 maart.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.