De nieuwe IGV website

1
4861

Welkom op de vernieuwde website van de Indische Genealogische Vereniging.

Behalve het nieuwe uiterlijk, zijn er een aantal structurele veranderingen en uitbreidingen toegepast op de website.

De volgende elementen zijn nieuw:

  1. Introductie van de webshop waarin de IGV publicaties gedrukt en digitaal kunnen worden aangeschaft.
  2. Integratie van Asal Oesoel en de IGV website
  3. De evenementen kalender voor activiteiten rondom (Indische) genealogie
  4. Nieuw onderdeel: Wegwijzer Indisch genealogisch onderzoek
  5. Beeldbank en Wiki die beiden achtergrondinformatie bevatten met waarde voor de Indische genealogie. Tevens biedt de Wiki de mogelijkheid om de gehele website op trefwoorden te doorzoeken. (De beeldbank is tijdelijk onder constructie en daarom niet zichtbaar in de menubalk)
  6. Privé-communicatie op de site en forum: Op de website en het forum is het nu mogelijk om privé berichten naar andere forumgebruikers te versturen via een chatmenu dat u rechtsonder in het scherm kun vinden. In de chat kunnen ook bijlagen worden verzonden.
  7. Leden vinden via de Ledencontactlijst

De website is nog steeds in ontwikkeling en om de verbetering van de website te waarborgen heeft het IGV bestuur de werkgroep Werkgroep inhoud website, Facebookpagina IGV en IGV-Info opgericht. Deze website zal de inhoud van de website meer uitbreiden en het gebruik ervan vergemakkelijken. 

Indien u opmerkingen/verbeteringen heeft betreffende de website, dan kunt u de webmaster mailen op webmaster@igv.nl of een chatbericht sturen naar Kevin IGV.

1 REACTIE

  1. Kan iemand mj helpen aan een kopie der huwelijksakte (of inschrijving) van Thielemanus Johannes Hendrik Franken met Charlotte Toepan (Tupan) d.d. 13 juni 1923 te Bandoeng (Bandung), geboren op resp. 6.1.1892 en 20.3.1903, overleden op resp. 22.11.1942 en 18.10.1968? Thielemanus etc. is de broer van mijn grootmoeder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.