Begraafplaats Makam Utara Laya, Yogyakarta

0
1039

Deze pagina is alleen zichtbaar voor IGV leden. Bent u lid? Inloggen kan hier. U kunt hier direct lid worden, al voor €24 per jaar. Als u lid wordt in de laatste vier maanden van het jaar loopt uw lidmaatschap tot het einde van het volgende jaar. Eerst meer weten? Lees alles over de IGV hier, en neem een kijkje in de publieke versies van onze nieuwsbrief, IGV Nieuws.

Als lid bent krijgt u 50% korting in onze webshop, met uitzondering van Kind in Indië, dus ook op onze USB stick met tienduizenden pagina's doorzoekbaar materiaal - wat simpelweg niet op onze website past. 

1 REACTIE

  1. De op 1 grafsteen op de begraafplaats Utara Laya Yogyakarta vermelde Mevr. R.F. Hes wed. Risa komt voor in de Genealogie Risa die ik heb samengesteld en die hopelijk volgens plan wordt gepubliceerd in De Indische Navorscher 2021. Dankzij de foto van haar grafsteen hierboven heb ik plaats en datum van haar overlijden gevonden en tevens de begraafplaats waar zij is begraven. Daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor. Ga door met het goede werk ! Groet, Rob Dumas IGV lid