Informatie LDS Family History Centers (FHC)

Over de gehele wereld heeft de LDS verschillende FHC’s ingericht. Dit zijn aparte kamers in de kerk waar computers staan. Op deze computers kan de onderzoeker akten inkijken, opslaan en meenemen naar huis op een USB stick.

Neem contact op met één van de onderstaande locaties voor vragen of om een afspraak te maken.

Wereldwijd
Amsterdam
Apeldoorn
Breda (gesloten)
Den Bosch (gesloten)
Eindhoven (gesloten)
Groningen (gesloten)
Leeuwarden
Rotterdam (gesloten)

Antwerpen

Op de dag van de afspraak gaat u naar binnen via de door de kerk aangegeven route, doorgaans een zijingang. Vervolgens meldt u zich bij één van de aanwezige kerkleden die u verder zal begeleiden naar een beschikbare werkplek met een computer. Mocht u dan nog verder vragen hebben dan kunt u deze aan hen stellen.

In de studiezaal van het Centraal Bureau voor de Genealogie te Den haag stonden vroeger verscheidene kasten waarin fiches met betrekking tot Nederlands-Indië stonden. Helaas is de studiezaal gesloten in 2018 waarbij de betreffende kasten met fiches in de FHC te Leeuwarden terecht zijn gekomen. Bij de FHC te Leeuwarden kunt u deze fiches bekijken.

Indien het bezoek aan het FHC niet doorgaat neem dan alstublieft ook contact op met de betreffende FHC om u af te melden, dat is wel zo netjes.

Let op!
Elke vestiging heeft zijn eigen openingstijden en -dagen. Controleer deze goed zodat u niet bij de verkeerde kerk staat op de juiste tijd en dag.