Fruneaux

#3816
RobdumasRob Dumas
Participant

Zoek op de familienaam Fruneaux op de website van het Centraal Bureau voor Genealogie dat is http://www.cbg.nl en kijk onder de gevonden resultaten naar de gegevens in de rubriek Oost-Indische Bronnen, zoek eveneens op de familienaam Fruneaux op de website van het Nationaal Archief in Den Haag dat is http://www.gahetna.nl, hier vind je Fruneaux, J. vermeld als ambtenaar bij het Indische Gouvernement, je kunt zijn stamboekinschrijving inzien in de leeszaal van het CBG in Den Haag of daarvan online een scan bestellen.
Gegevens over personen met de familienaam Fruneaux o.a. ook over J. Fruneaux vind je in de Collectie Bloys van Treslong Prins op microfiche te raadplegen in de leeszaal van het CBG te Den Haag.
Ook op de DVD die te koop is bij de Indische Genealogische Vereniging met korting voor leden vind je gegevens over personen met de familienaam Fruneaux.
Met al deze gegevens kun je denk ik aan de gang met het stamboomonderzoek naar het geslacht Fruneaux in Ned.Indië. Zoek ook op “Fruneaux” de website http://www.wiewaswie.nl

Raadpleeg ook verder Jansen’s Indisch Repertorium onder het kopje Publicaties < Digitale Bronnen op https://www.igv.nl

Met vriendelijke groet.
Rob Dumas